Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a anuntat ca organizeaza, in 24 februarie, ora 11.00, la sediul institutiei, licitatie publica pentru vanzarea a trei active ale unor debitori de creanta bancara.
Astfel, Autoritatea pune in vanzare un apartament cu doua camere situat in Falticeni, proprietatea garantilor Sandu Alecu si Sandu Florina. Debitorul a carei creanta trebuie recuperata este S.C. Florand Com S.R.L. Falticeni, jud. Suceava. Pretul de pornire al licitatiei este de 41.600 de dolari, fara TVA, conform NewsIn.

De asemenea, AVAS scoate la licitatie un apartament cu doua camere in Pascani, judetul Iasi, proprietatea garantilor Dominte Vasile si Dominte Alexandrina. Activul apartine debitorului S.C. Dom Tour Trans Tir S.R.L. Pascani, jud. Iasi. Pretul de pornire al licitatiei este 31.020 de dolari, fara TVA.

Cel de-al treilea debitor este Top Auto 95 CMM S.R.L. Bucuresti, pentru care AVAS organizeaza o licitatie pentru vanzarea unei cladiri cu destinatia de locuinta, tip vila si teren in suprafata de 1542,5 mp, proprietatea garantului Bacria Marius Mihai, situate in Comarnic (Str. Ghiosesti, f.n.), judetul Prahova. In acest caz, pretul de pornire al licitatiei este 155.900 de dolari, fara TVA.

Garantia de participare la licitatie reprezinta 30% din pretul de pornire aferent activului pentru care se liciteaza. Pretul de adjudecare se poate achita in dolari sau echivalentul in lei, la cursul BNR valabil la data platii.

"Conform art. 71 alin. 2 din O.U.G. nr. 51/1998, republicata, cu modificari si completari, toti cei care poseda un drept real asupra bunurilor scoase la vanzare au obligatia, sub sanctiunea decaderii, sa faca licitatorului dovada acestuia pana in preziua licitatiei, respectiv 23 februarie 2010. Persoanele fizice si juridice straine pot participa la aceasta licitatie publica, cu respectarea prevederilor Legii nr. 312/2005 privind dobandirea dreptului de proprietate privata asupra terenurilor de catre cetatenii straini si apatrizi, precum si de catre persoanele juridice straine", se arata in comunicatul trimis de AVAS
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri