Un numar de 722 de proiecte de investitii in agricultura si dezvoltare rurala au fost finalizate pana in prezent, fiind alocate pentru finantare fonduri nerambursabile in valoare de peste 100 milioane euro, din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR).
Potrivit Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), dintre proiectele finalizate, cele mai multe au vizat investitii prin Masura 121 „Modernizarea exploatatiilor agricole” din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR), potrivit NewsIn.

Astfel, prin aceasta Masura au fost finalizate 617 proiecte de investitii, valoarea fondurilor europene care au fost acordate fiind de 85,13 milioane de euro.

De asemenea, in cadrul Masurii 123 „Cresterea valorii adaugate a produselor agricole si forestiere”, dar si a Schemelor de Ajutor de Stat XS 13/2008 si XS 28/2008 au fost finalizate 88 de proiecte de investitii, pentru care au fost acordate 13 milioane de euro.

In cadrul Masurii 312 („Crearea si dezvoltare microintreprinderilor”) au fost finalizate 17 proiecte care au beneficiat de fonduri nerambursabile in valoare de peste 1,8 milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri