Vezi ce scrie presa de business de marti si care sunt cele mai importante subiecte ale zilei.
• Ziarul Financiar scrie ca marile retele de retail, magazinele alimentare, cele de tip discount sau chioscurile de cartier emit anual cel putin 4 miliarde de bonuri fiscal.

• Revista Business Magazin scrie despre cum au ajuns publicitarii romani sa faca reclame pentru export.

• Dealerii de masini second-hand au ajuns sa vanda in pierdere, numai sa recupereze din banii investiti intr-o afacere alta data extrem de prospera, potrivit DailyBusiness.ro. In targurile de masini, preturile au coborat vertiginos, in multe cazuri la jumatate fata de acum 2 ani.

Financiarul scrie despre compania UTI, care a blocat accesul operatorilor de cablu la reteaua Netcity. „Este o gainarie a domnului Urdareanu”, considera Radu Petric, presedintele Asociatiei de Comunicatii prin Cablu Reteaua ar fi trebuie finalizata inca din anul 2008.

• Islanda devine paradisul jurnalistilor. O lege aprobata in unanimitate de parlamentul islandez, menita sa proteje drepturile jurnalistilor, duce libertatea de expresie la un alt nivel, scrie Adevarul.

Gandul scrie ca Romania ar putea ajunge sa plateasca salariile rationalizat, acesta fiind un scenariu luat in calcul de oficiali.

• Curierul National publica un articol cu titlul Top 10 al lucrurilor care sunt mai accesibile decat acum 10 ani. Toata lumea observa cand preturile explodeaza, dar atunci cand scad nimeni nu baga de seama. Printre prioritatile unei familii tipice americane, pe primele locuri se situeaza costurile de sanatate si educatie.

• Brokerii citati de ziarul Bursa spun ca listarea companiilor de stat este doar o compresa pe Bursa. Desi listarea unor pachete importante din companiile controlate de stat la Bursa de Valori Bucuresti este asteptata cu interes, brokerii sunt rezervati in privinta impactului pe care aducerea unor participatii de 15% din "Transelectrica", "Romgaz" si "Transgaz" la Bursa le-ar putea avea pentru piata de capital.

• Noul iPhone ajunge sa coste aproape 10.000 lei la magazinele online romanesti, potrivit HotNews.ro. Telefonul iPhone 4 nu se vinde oficial pe piata romaneasca, insa magazinele online il au in oferta si il pot aduce la comanda, dar problema este pretul exorbitant, pornind de la 7.300 lei si ajungand la 10.000 de lei.

Money.ro scrie desrpe ce pagube au provocat inundatiile celor mai mari mosieri ai tarii .






Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri