Citeste ce scrie astazi presa de business si care sunt cele mai importante subiecte ale zilei.
Cum va arata Terra, locul de la mare unde vom merge si cand ploua. Ultima solutie pentru atragerea strainilor pe litoral: statiunea pe care o fac ei, scrie Gandul. Cinci complexuri de tip "resort" vor fi construite pe malul Marii Negre, in viitoarea statiune Terra, din dreptul comunei 23 August. Aparitia noii statiuni este menita sa atraga zeci de mii de turisti straini anual, in special nemti si austrieci: regimul va fi all-inclusive iar investitorii vor fi straini.

Fondul Proprietatea: raiul speculatorilor, iadul proprietarilor, potrivit Adevarul. Rubrica „Dosar“ din aceasta saptamana va propune o radiografie asupra Fondului Proprietatea, institutia care si-a propus sa rezolve intr-o maniera moderna restituirea proprietatilor confiscate de comunisti.

Cum ne luptam cu Fiscul. Contribuabilii pot beneficia de masuri reparatorii atunci cand se simt lezati in drepturile lor. Aveti mare grija cum formulati contestatia si unde o depuneti In ultimul timp, judecatorii au inceput sa dea dreptate contribuabililor, insa autoritatile fiscale nu mai au bani sa plateasca prejudiciile, spune Curierul National.

In Adevarul putem citi despre inginerul roman care face roboti pentru nemti. Un cercetator nascut in Romania conduce una dintre sectiile Institutului de Robotica si Mecatronica din Wessling, Germania. Echipa pe care o coordoneaza Alin Albu-Schäffer, un roman de 41 de ani care traieste in Germania din 1993, construieste roboti care ajung in fabrici, in sali de operatie sau in spatiu.

Firma cu profit urias si zero angajati, la un pas sa fie radiata. AMERICAN EUROPEAN MARKETING & ENTERPRISES SA, firma care a socat publicand un profit de aproape 4 miliarde de euro este pe cale de a fi radiata, conform unor date raportate de ONRC. Pe larg in Capital.ro


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri