Citeste ce scrie astazi presa de business si care sunt cele mai importante subiecte ale zilei.
Douasprezece patronate, dintre care jumatate nu sunt in stare sa listeze macar cinci firme inscrise in organizatia lor, se calca pe picioare pentru a reprezenta businessul autohton, scrie Ziarul Financiar.

Exploatarea cuprului, aproape inexistenta in ultimii ani, a explodat in 2010, cantitatile extrase fiind de 14 ori mai mari decat anul trecut, in primele sapte luni ale anului, informeaza Money.ro.

Consultantii fiscali, precum si surse din partea autoritatilor, au spus ca nu stiu nimic despre celebrul impozit forfetar pe care guvernantii au promis initial ca il vor introduce de la 1 octombrie pentru a inlocui impozitul minim, anunta DailyBusiness.ro.

Republica Moldova vrea sa devina una din principalele destinatii de afaceri ale capitalului romanesc. Desi este criza, autoritatile de la Chisinau sustin ca depun eforturi considerabile sa asigure, peste Prut, un climat favorabil pentru investitii, titreaza ziarul Bursa.

Sindicalistii din Politie recunosc ca gesturile lor au depasit limitele conduitei profesionale, insa sunt pregatiti sa-si asume efectele: statul nu poate desfiinta Politia. Unii analisti cred ca s-a creat un precedent periculos intre fortele care trebuie sa apere statul si ca ministrul de Interne a reactionat slab, scrie Romania Libera.

Adevarul scrie ca un singur om a sesizat ca uriasa forta potentiala a sindicatelor poate fi folosita daca ii controlezi liderii: Sorin Ovidiu Vintu. Atragerea liderilor sub aripa sa nu a intarit unitatea sindicala, ci a degradat increderea in principalii lideri.

Cel mai puternic executiv din comertul romanesc, Dusan Wilms, se afla la al doilea mandat la sefia Metro Cash & Carry Romania. Dupa ce in perioada 1999-2005 si-a pus amprenta pe dezvoltarea comertului modern, criza i-a dat ocazia sa preia din nou fraiele celei mai mari retele de magazine din tara, inarmat cu o experienta si o viziune pe care le-a descris pentru BUSINESS Magazin.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri