Citeste ce scrie astazi presa de business si care sunt cele mai importante subiecte ale zilei.
Unde poti sa castigi si de 20 de ori mai mult ca in Romania!, titreaza Gandul. Reducerea salariilor bugetarilor, precum si instabilitatea de pe piata muncii si concedierile masive din perioada anterioara, ii fac pe tot mai multi romani sa-si caute un loc de munca in strainatate.

Bancherii din Romania nu vor sa mai auda de imobiliare, scrie Evenimentul Zilei. Interesul bancilor din Romania in sectorul imobiliar este cel mai scazut din intreaga regiune si continua sa scada, in comparatie cu acum trei ani.

Vizita FMI s-a incheiat. Amenintarile continua, scrie Evz.ro. Comisia Europeana spune ca riscam procedura de infringement daca nu modificam ordonanta creditelor, iar FMI ne-ar putea refuza transa de bani. Stranse cu usa intre pericolul declansarii procedurii de infringement din partea Comisiei Europene (CE) si riscul sa nu mai luam urmatoarea transa de la Fondul Monetar International (FMI), autoritatile romane sunt hotarate sa lupte pentru aplicarea ordonantei creditelor in favoarea consumatorilor.

Cum va arata fiscalitatea in 2011? se intreaba dailybusiness.ro. Analizand programele anti-criza ale principalelor trei partide de guvernamant un lucru pare sigur: impozitul pe profit are toate sansele sa ramana 16%, cu posibilitati chiar de reducere la 10% in cazul unui viitor guvern condus de liebali sau la 12% (in cazul PSD).

Cat mai valoreaza casa ta. Harta preturilor din marile orase o vedem in Gandul. Pe o piata imobiliara incremenita inca in povestile boomului de acum doi ani, tranzactiile se numara pe degete. O radiografie a preturilor locuintelor vechi din Bucuresti surprinde scaderi semnificative si fata de sfarsitul lui 2009. Pretentiile proprietarilor s-au ajustat, in medie, cu 7-10% in primele noua luni ale anului.






Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri