Citeste ce scrie astazi presa de business si care sunt cele mai importante subiecte ale zilei.
Emil Boc a vrut sa isi dea demisia dar a fost convins sa renunte de catre unii colegi de partid, sustin surse din PDL. Se pare ca acesta a fost si unul din subiectele discutate la intalnirea cu Traian Basescu de aseara, scrie cotidianul Adevarul.

Randamentele dividendelor companiilor listate au devenit mai mari decat cele ale bondurilor. In cazul obligațiunilor guvernamentale, sunt preferate cele in monede nationale, scrie Capital, intr-un articol despre pietele si instrumentele financiare europene in care merita sa investesti.

Evenimentul zilei noteaza, in exlusivitate, despre noul plan de suspendare a lui Traian Basescu. Atac cu dosarul ALRO. EVZ va prezinta detaliile proiectului politic initiat de Dan Voiculescu si Sorin Ovidiu Vintu si sustinut de Crin Antonescu, prin care se urmareste demiterea sefului statului, folosind dosarul "ALRO".

Introducerea unui sistem de impozitare progresiva a veniturilor, cu deduceri pentru anumite cheltuieli, va deveni o solutie de neevitat pentru orice guvern in urmatorii doi - patru ani, cand va deveni absolut evident ca statul are nevoie totusi de niste parghii in economie, sustine Sebastian Vladescu, fost ministru al finantelor, intr-un articol din Ziarul Financiar.

Tintele ambitioase stabilite de BNR pentru inflatie, ratate an de an in ultima perioada, dau dureri de cap directorilor financiari si de marketing din companii, care au nevoie de un reper cand stabilesc preturile sau salariile angajatilor. Pentru ca nu se pot baza pe banca centrala, ei apeleaza la tot felul de subterfugii si calcule complicate ca sa-si mentina business-urile viabile, noteaza DailyBusiness.ro.

Poetul Adrian Paunescu este in continuare in stare grava, titreaza Gandul. Desi inima poetului a inceput sa bata dupa manevrele de resuscitare, starea sa ramane critica.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri