Citeste care sunt principalele titluri din presa de business de astazi.
Ziarul Financiar scrie despre "O zi din viata unui executiv care locuieste intr-un hotel de lux" - un articol despre Igael Porecki, directorul general al hotelului JW Marriott.

Vaduva lui Iosif Constantin Dragan este campioana la obtinerea de granturi UE, scrie Capital.ro. Potrivit publicatiei citate, cea mai mare finantare europeana obtinuta prin intermediul instrumentelor structurale este in valoare de circa 15 milioane de euro si a fost obtinuta de o firma controlata de Butan Gas, companie controlata de Veronica Dragan.

"Mall-urile bucurestene se iau la tranta in tribunal cu retailerii datornici" aflam din DailyBusiness.ro, care analizeaza cazul celui mai recent faliment: City Mall din Bucuresti.

Ziarul Bursa scrie ca Ministerul Economiei anunta ca BCR vrea sa intre in actionariatul Olchim. "Desi seful Oltchim a fost nevoit sa-si retracteze declaratia ca BCR va intra in actionariatul combinatului chimic, un alt oficial a anuntat ca banca si-a dat acordul de principiu pentru conversia in actiuni a unei parti din linia de credit acrodata companiei valcene".

"Sotul avocat vs sotia sefa la ANRMAP intr-o afacere de 600 mil. lei, bani publici" titreaza Financiarul, intr-un material despre o licitatie de asfaltare la Cluj castigata de un consortiu apropiat primarului sectorului 3, Liviu Negoita.

Money.ro scrise ca 270 de kilometri de autostrada au fost scosi la licitatie la sfarsitul lui noiembrie, potrivit declaratiilor Ancai Boagiu, ministrul Transporturilor.

Criza a taiat jumatate din profitul celor mai mari 100 de companie. Vezi in Evenimentul Zilei topul firmelor.

Adevarul scrie un articol despre microberariile care au acaparat piata. "Cativa oameni de afaceri romani castiga zeci de mii de euro fabricand bere cu instalatii de capacitate redusa. Carnatii afumati si berea produsa in propriul restaurant sunt ingredientele cu care proprietarii de microberarii isi atrag clientii".

Ilie Serbanescu: "In Romania nu este capitalism", scrie Jurnalul National, despre declaratiile facute recent de economist in cadrul unui eveniment. "Ceea ce a adus Romania in situatia in care se afla a fost delirul creditului de consum".

"Cum a ajuns Apple modelul anticriza al Americii" - scrie Romania libera intr-un articol despre povestea celei mai mari companii de IT din lume.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri