Afla care sunt cele mai importante subiecte din presa de business de astazi.
Ambasadorul Ungariei: «Romania intra in Schengen in martie», citim intr-un interviu acordat publicatiei Capital. In pofida presiunilor puse de Franta si Germania, Füzes Oszkár, ambasadorul Ungariei la Bucuresti, este sigur ca in luna martie Romania va adera la spatiul Schenghen.

Ce spitale se desfiinteaza aflam din Evenimentul Zilei. Din cele 435 de spitale din Romania, 111 se comaseaza cu altele, iar 71 devin camine de batrani. In multe cazuri, medicii vad comasarile ca "lipsite de logica" sau "un pas inapoi".

Angajatii romani din multinationale, mai profitabili decat vesticii, spune Ziarul Financiar. Angajatii romani din multinationalele locale au generat un profit brut anual mai mare cu aproape 8% fata de cel generat de angajatii din Europa de Vest, arata un studiu realizat de firma de audit si consultanta PricewaterhouseCoopers (PwC) Romania.

EVZ: Cum sa faci bani pe Bursa cu titlurile Fondului Proprietatea. Daca nu aveti curajul sa speculati urcusurile si coborasurile actiunilor pe Bursa, atunci va puteti orienta catre investitii pe termen mediu, cand acestea vor fi cotate la un pret mai mare.

Cele 4 motive care ne indeparteaza de Schengen, scrie Romania Libera. Un amestec de temeiuri tehnice si politice au format un obstacol care blocheaza aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul de libera circulatie la 1 martie. Pentru Bucuresti, este important sa obtina rapid un calendar al aderarii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri