Proaspat numit in functie la conducerea Vamii Bucuresti, Silviu Vaduva si-a depus demisia din cauza "atacului mediatic fara precedent asupra institutiilor statului cu atributii de control", scrie 9AM.ro.

"Nu doresc, prin promovarea mea temporara, sa stirbesc imaginea unor institutii publice", si-a explicat Vaduva decizia, solicitand trecerea pe o functie de executie.

"Niciodata nu am fost implicat in scandaluri de coruptie si nici nu am fost vreodata cercetat penal. Precizez ca delegarea functiei de conducere mi-a fost facuta pe o perioada determinata, pana la organizarea unui concurs. Alegerea mea pentru a asigura interimatul functiei de conducere a avut loc in urma prezentarii atat catre Autoritatea Nationala a Vamilor, cat si catre Prefectul Municipiului Bucuresti a unor solutii si proiecte viabile pentru accesarea fondurilor europene ce pot fi folosite la dezvoltarea si modernizarea bazei de date existente si a unor metode eficiente de combatere a coruptiei", a adaugat Silviu Vaduva.

Referitor la acest subiect, Sorin Blejnar a spus ca Vaduva a fost numit la conducerea Vamii Bucuresti dupa ce i-a prezentat mai multe proiecte de atragere a fondurilor europene privind combaterea coruptiei.

Silviu Vaduva are 36 de ani si este un obisnuit al revistelor de scandal. Pe lista cuceririlor sale figureaza fostul prefect al Capitalei Mioara Mantale si sora cea mica a Monicai Columbeanu, Ramona Gabor.

Printr-un ordin intern semnat ieri de seful ANAF, Sorin Blejnar, Vama Bucuresti are un nou director. Silviu Vaduva a fost numit in functia de director executiv al Directiei Municipiului Bucuresti pentru Accize si Operatiuni Vamale. Tanarul “don Juan“ de 36 de ani a lucrat timp de un an de zile, pe postul de consilier juridic, pentru cabinetul ministrului Seitan.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri