Greek-based telecommunication operator OTE, has officially delivered today the new iPhone 3G in Greece (via Cosmote) and in Bulgaria (via local Globul), company said.
iPhone 3G handset is already available in 12 countries through the German telecommunication network that interconnected with OTE early last month.

In Greece, the price of a subscription is within 20-90 euro range, and the terminal can vary between 50 and 473 euros.

In Bulgaria, the subscription costs start from 7.6 euros up to 12.7 euros, the new gadget being available for 526 euros at the most.

The company also said that 86% of iPhone users access the internet through the handset more than four times a week.

The Greek telecom operator has acquired full stake in Cosmote earlier this year, after at the end of March, the operator was delisted from the stock exchange. In November 2007, OTE raised ownership in Cosmote to 98.59% in a takeover bid.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea English »



Setari Cookie-uri