Xerox Romania, the fully-owned subsidiary of the world’s largest maker of high-speed color printers, said it had completed a $1.8 mln project started in June.
The companies within Rompetrol group use 400 Xerox office products, namely 95% of total equipments in the group, Xerox also providing the required maintenance services and the necessary accessories and consumables for the multibrand products.

Xerox started collaboration with Rompetrol in 2001.

Last year, the printer and copier maker reported sales of €21.8 mln, while profit stood at €3.4 mln.

The Rompetrol Group is an oil company headquartered in Amsterdam, The Netherlands, operating in 13 countries, and with the majority of its assets and operations based in France, Romania, Spain, and South-East Europe.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea English »



Setari Cookie-uri