Chevrolet new-car sales in Romania reached 1,361 units in the January-May period, representing a market share of 5.16%.
Chevrolet is the seventh best-selling car brand in Romania, with sales down 2% from the same period of 2009.

After a tumultuous 2009 that brought major changes for General Motors, the year 2010 kicked off with strong sales in the car maker’s biggest markets.

In the list of best-selling car brands in the world in the first quarter, Chevrolet stands on fourth, with over 961,000 units sold and a market share of 5.38%.

In Latin America, Chevrolet remains the leading car manufacturer with 15.25% market share. In North America, Chevrolet sold over 400,000 vehicles, 32% up from year-ago period.

Chevrolet’s performance in Asia was equally high in the five-month period into May, with 142% growth in sales.

Chevrolet is General Motors’ flagship brand, with annual sales of 4.5 million in over 130 countries.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea English »



Setari Cookie-uri