TPA Horwath Romania estimeaza o majorare cu 14% a cifrei de afaceri in 2011 bazata pe cresterea principalelor arii de expertiza si pe dezvoltarea portofoliului de clienti.

Compania specializata in consultanta fiscala si taze estimeaza pentru 2011 o cifra de afaceri de aproximativ 3,3 milioane de euro, in crestere cu 14% fata de 2010, cand TPA Horwath Romania a realizat afaceri de 2,9 milioane de euro.

TPA Horwath Romania are in prezent in portofoliu peste 300 de clienti, companii locale si internationale active preponderent in sectoare precum construuctii, energie, imobiliare, industrie, productie si distributie.

Subsidiara din Romania a TPA Horwath este condusa de Jan Glas, care ocupa pozitia de managing partner al companiei. TPA Horwath a intrat pe piata din Romania inca din anul 1998.

TPA Horwath are sediul central la Viena si se afla in top 10 organizatii de consultanta in taxe si audit financiar din lume.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri