Western Union, liderul pietei globale de transfer de bani, a lansat in parteneriat cu agentii sai un program prin care renunta la comisionul perceput pentru transferurile de bani catre Japonia.
Programul este functional in locatiile agentilor parteneri din toata lumea, inclusiv din Romania, si permite clientilor sa trimita bani catre persoanele din Japonia. Campania Western Union se deruleaza pana la data de 17 aprilie 2011, sub rezerva disponibilitatii retelei, a serviciilor si a cursului valutar.

Clientii din Romania care doresc sa trimita bani catre Japonia au la dispozitie 4.400 de locatii ale agentilor Western Union de pe plan local de unde pot efectua transferuri de bani fara comision catre cunoscutii din Japonia.

„Western Union si agentii sai sunt alaturi de locuitorii Japoniei in aceste momente foarte dificile. Serviciile noastre pot fi un colac de salvare economic mai ales acum, in aceste momente de criza pentru persoanele fizice si de urgenta nationala”, a declarat Hikmet Ersek, presedinte si CEO al Western Union.

Daunele provocate de cutremur si tsunami au afectat si companiile care opereza in Japonia, iar Western Union continua sa lucreze cu agentii sai pentru a relua integral activitatea, cat de repede posibil, in sprijinul persoanelor afectate din regiune, sustin reprezentantii companiei de transfer de bani.

Pe 14 martie, Fundatia Western Union a facut o donatie catre Mercy Corps in sprijinul Peace Winds Japan, partenerul lor local.

Serviciul de transfer de bani Western Union este accesibil in Romania din anul 1996. In prezent, Western Union colaboreaza pe piata locala cu: Angelo Costa Romania Group SRL, Banca Romaneasca - Membra a Grupului National Bank of Greece, Banca Transilvania, Bancpost, BRD – Groupe Société Générale, Credit Europe Bank, Banca Comerciala Carpatica, Posta Romana, Raiffeisen Bank si Garanti Bank.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri