BRD-Groupe Société Générale, a doua banca din Romania, a lansat o gama de credite de refinantare, intrand astfel in competitia pentru clientii care doresc sa obtina rate mai mici prin schimbarea creditului. Banca tinteste sa devina prima optiune in piata pentru clientii care au nevoie de un credit, sustine Philippe Lelarge, directorul executiv al departamentului de strategie si marketing al BRD.
Jucatorii de talie mica din sistemul bancar, cu cote de piata de sub 1% dupa valoarea activelor, au inceput sa lanseze oferte de credite de refinantare inca de la inceputul anului, in incercarea de a concura cu bancile mari. Printre jucatorii mai mari din sistemul bancar ce au lansat oferte de refinantare de la inceputul anului se numara: Raiffeisen Bank, Alpha Bank, Banca Romaneasca.

Campania de refinantare lansata de BRD se desfasoara pana pe data de 14 mai 2011 si ofera clientilor posibilitatea de a-si refinanta sau consolida creditele contractate la una sau mai multe banci, indiferent de moneda.

Pentru creditele de nevoi personale in lei, dobanda de refinantare perceputa de BRD este fixa, de 7%, iar la creditele de nevoi personale in euro, marja fixa adaugata la Euribor la 3 luni este intre 6 si 7,5 puncte procentuale, in functie de durata creditului. La refinantarea creditelor de nevoi personale cu ipoteca in euro, dobanzile se calculeaza in functie de indicele Euribor la 3 luni, la care se adauga o marja de 3,5 sau 4 puncte procentuale, in functie de durata aleasa. Pentru refinantarea creditelor imobiliare/ipotecare, marja fixa adaugata la Euribor este de 3 sau 3,5 puncte procentuale, in functie de durata creditului si valoarea avansului.

„Continuam, prin lansarea acestei oferte, sa oferim posibilitati tot mai variate de finantare la dobanzi atractive, urmarindu-ne in acelasi timp strategia de a deveni prima optiune pentru clientii care isi doresc un credit, oricare ar fi tipul acestuia”, a spus Philippe Lelarge (foto), directorul executiv al departamentului de strategie si marketing al BRD-Groupe Société Générale.

Campania BRD de refinantare vine dupa ce banca a decis in martie sa reduca dobanzile la creditele pentru populatie cu pana la trei puncte procentuale.

BRD - Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor. Banca are peste 2,5 milioane de clienti si opereaza o retea de peste 930 de unitati.

Citeste si articolul: Iti dai toti banii la banca? Afla cum poti sa te refinantezi

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri