Bank Leumi Romania a avut o pierdere de 2,3 milioane de lei (800.000 de dolari) in primul trimestru, dupa ce a incheiat primele trei luni ale anului trecut pe zero, scrie Mediafax.
Subsidiara din Romania a avut cheltuieli legate de pierderi din credite neperformante, reflectate in rezultatele grupului, de 13 milioane de sekeli (3,8 milioane de dolari), de peste doua ori mai mult fata de sase milioane de sekeli in ianuarie-martie anul trecut, potrivit raportului grupului israelian.

La nivel de grup, Leumi a raportat un profit net de 576 milioane de sekeli (165,5 milioane de dolari) in primul trimestru, in scadere de la 596 milioane de sekeli (170,1 milioane de dolari) in primele trei luni din 2010.

Bank Leumi Romania a avut anul trecut o pierdere de 53 milioane de lei, fata de un profit de 12,7 milioane de lei in anul anterior, ca urmare a majorarii provizioanelor pentru credite neperformante de la 16 milioane de lei la 80 milioane de lei.

Divizia din Romania avea active de 1,15 miliarde de lei la sfarsitul anului trecut, in scadere cu 11,5% fata de 1,3 miliarde de lei la finele lui 2009.

Bank Leumi Romania opereaza o retea de 32 de unitati in 25 de orase.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri