"Imi permit si eu sa dau lectii, ca orice profesor", a spus Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, adresandu-se jurnalistilor prezenti la banca centrala la editia a IV-a a colocviilor de politica monetara. Isarescu ii indemna pe jurnalisti sa asculte o prezentare pe tema "Moneda si analiza monetara".
Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, ii indeamna pe jurnalisti sa asculte o prezentare specializata pe tema "Moneda si analiza monetara" realizata de catre Dorina Antohi, director in cadrul BNR.

"Imi permit sa dau si eu lectii, ca orice professor", a declarat Isarescu la adresa presei.

El a adaugat ca este si profesor in cadrul Academiei de Studii Economice. Mugur Isarescu este profesor la Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori, catedra de Moneda si Banci.

Presedintele Traian Basescu l-a atacat recent pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, precizand ca "este usor sa dai din gura la televizor, dar daca tot face pe profesorul de ce nu intra si in arena". Atacul sau a fost sustinut de premierul Emil Boc.

In replica, Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, a subliniat ca Mugur Isarescu a fost si prim-ministru. Isarescu a fost premier din decembrie 1999 pana in decembrie 2000, cand a candidat la Presedintie, insa in primul tur de scrutin a obtinut doar 9,5% din voturi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri