Raiffeisen Bank si Smurd au lansat un card de debit co-branded sub sigla MasterCard, urmand ca o parte din taxele si comisioanele asociate acestui card sa fie virate in contul Fundatiei pentru Smurd.

Utilizarea acestui card va aduce in conturile Smurd 0,5% din valoarea fiecarei tranzactii realizate la comercianti sau pe internet si 50% din taxa anuala de administrare.

Noul card de debit este disponibil in toate unitatile Raiffeisen Bank si nu are asociate costuri suplimentare. Oficialii bancii precizeaza ca eliberarea acestui card se realizeaza in cel mult doua zile.

Raiffeisen Bank a lansat luna trecuta si platforma de dezbateri raiffeisencomunitati.ro, care include un blog, un profil de Facebook, Twitter si canalul Youtube.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri