Trei sferturi dintre romani spun ca nu au incredere in angajatii bancilor, se arata in studiul „GfK Index Trust 2011”, efectuat in 19 tari de catre divizia GfK Custom Research.
Totodata, potrivit unui studiu realizat de Asociatia Romana a Bancilor (ARB) si GfK, produsele bancare cele mai utilizate si/sau dorite de populatie sunt cardurile de debit, creditele, conturile curente si formele de economisire.

La nivelul intregii populatii, produsele bancare sunt destul de putin cunoscute. Cele mai cunoscute sunt cardul de debit si creditul bancar, dar chiar si cu acestea sunt familiari doar aproximativ 4 din 10 romani.

Wall-Street.ro vrea sa afle care este nivelul increderii cititorilor in sistemul bancar, ce produse bancare folosesc, de ce caracteristici au fost atrasi de catre banca cu care lucreaza si care este banca in care au cea mai mare incredere.

1. Cata incredere aveti in banci?

2. Ce caracteristici v-au atras la banca cu care lucrati?

3. Ce produse bancare folositi cel mai des?

4. Care este banca in care aveti cea mai mare incredere?

5. Ati avut vreodata intarzieri la plata ratelor?




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri