Western Union, unul din liderii globali in serviciile de plati, anunta numirea Danielei Budurea in functia de country director al companiei pentru Romania si Bulgaria.
Acesta va conduce operatiunile Western Union din Romania si Bulgaria si va avea responsabilitatea de a continua extinderea retelei de peste 6.600 de locatii ale agentilor din regiune.

Daniela Budurea are experienta in domeniul serviciilor de transfer de bani, detinand timp de sase ani functia de group country manager in cadrul Angelo Costa Romania.

In aceasta perioada, Daniela a coordonat activitatile companiei de transfer de bani Angelo Costa Ro SRL in calitate de Director Executiv, fiind totodata si membru al Consiliului de Administratie. In paralel, ea a creat si administrat Foreigners in Europe SRL, o companie media a Costa Group.

Totodata, ea a condus Angelo Costa International Romanian Branch, o companie care furnizeaza servicii de call-center si suport pentru companiile de transfer de bani ale Costa Group din Italia si Spania. Inainte de a se alatura echipei Angelo Costa, Daniela a ocupat pozitia de Director Executiv al Dollar Express Romania SRL.

Daniela Budurea detine un Executive MBA la Vienna University of Economics and Business si a absolvit Faculatea de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri