Compania de asigurari Roumanie Assurance International a anuntat lansarea pe piata a politei Consult. Noul produs se adreseaza persoanelor care doresc sa se asigure in caz de imbolnavire sau accident. Asigurarea ofera cinci consultatii gratuite alaturi de 2 investigatii de specialitate si doua interventii chirurgicale, in limita a 3000 de lei noi. De asemenea, clientul beneficiaza de tratament dentar restaurativ ca urmare a unui accident in limita a 1000 lei noi. Pretul politei variaza in functie de varsta potentialului beneficiar. O persoana de 40 de ani plateste pe luna o prima de 25,62 lei noi, adica 0,85 ron pe zi. Pentru a putea beneficia de drepturile dobandite prin polita de asigurare, clientul este obligat sa anunte prin telefon Centrala de Asistenta.
RAI este o societate de asigurare cu capital privat romano-belgian care exista in Romania din 1992 si este cea mai cunoscuta in randul agentiilor de turism (peste 80% dintre agentii sunt parteneri ai RAI).
Compania a introdus in Romania asigurarea medicala a persoanelor ce calatoresc in strainatate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri