Banca Comerciala Romana (BCR) si reteaua de magazine Praktiker au lansat, in cursul zilei de ieri, primul card de credit co-branded cu o dobanda de 21 la suta si o valoare maxima de 5.000 euro, echivalent in lei.

Cardul va putea fi utilizat pentru achizitionarea de produse din magazinele Praktiker, dar si pentru alte operatiuni generate de nevoi personale (plata de bunuri si servicii, retragere numerar de la ATM, etc).

Produsul este emis sub sigla MasterCard, putand fi utilizat atat in tara, cat si in strainatate si se obtine prin birourile de creditare BCR deschise la cele 11 magazine Praktiker din tara.

Un avantaj pe care il ofera produsul consta in faptul ca detinatorul de card trebuie sa ramburseze lunar cel putin dobanda si comisioanele la creditul utilizat.

De asemenea, detinatorul de card are facilitatea de a nu plati nici macar dobanda aferenta sumelor de credit utilizate pentru cumparaturi, daca imprumutul este rambursat in totalitate pana in data de 20 a lunii urmatoare celei in care efectueaza tranzactia.

Astfel, o persoana cu un venit mediu pe economie poate beneficia de un plafon de credit de peste 10.000 lei noi, daca nu are alte credite angajate. Plafonul poate creste pana la valoarea maxima (5.000 euro echivalent in lei), daca se iau in calcul si veniturile sotiei sau sotului.

Pentru obtinerea unui astfel de card sunt necesare copia dupa actul de identitate al solicitantului, precum si documentatia care sa ateste veniturile realizate.

In cazul in care linia de credit depaseste 1.000 euro, este nevoie si de copia dupa certificatul sau cartea de munca.

Banca Comerciala Romana este cea mai importanta banca din Romania, gestionand active de peste 9 miliarde de euro. Banca are in prezent 393 sucursale si agentii in intreaga tara, avand unitati in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori.

BCR pune la dispozitia clientilor servicii de internet banking si e-commerce, emite 18 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM - peste 1.100 si circa 6.200 POS.

Numarul clientilor a crescut constant, ajungand in prezent la peste 4 milioane, din care 90 la suta sunt clienti persoane fizice.

BCR se prezinta astazi drept cel mai important Grup financiar din Romania, cu activitati in tara si strainatate, prin subsidiare si sucursale bancare, cu o prezenta marcata prin societatile sale de profil, pe piata de capital, pe piata leasingului, pe cea a asigurarilor si in domeniul managementului activelor.

Praktiker este o companie germana, specializata pe o gama larga de produse pentru casa si gradina. Compania a avut anul trecut o cifra de afaceri de 3,04 miliarde euro, in crestere cu 3,4 la suta fata de anul trecut.

In Romania, compania este unul dintre cei mai mari investitori germani. in prezent, in Romania exista un numar de 11 magazine Praktiker, urmand ca in 2006 sa mai fie inaugurate inca patru magazine.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri