Incepand din aceasta saptamana, Raiffeisen Bank acorda credite in franci elvetieni pentru persoane fizice.
Pentru creditele de achizitionare, construire de locuinte, case de vacanta sau achizitionare de terenuri dobanda este de 4,9%, iar banca percepe un singur comision de administrare de 0,9% (anual, la sold). Pentru analiza documentatiei de credit si evaluarea imobilului banca nu percepe nici un alt comision. Valoarea creditului poate fi intre 5.000 200.000 EUR (echivalent CHF), pe o perioada de maxim 25 de ani, fara girant si fara carte de munca. Calcularea bugetului se face luand in considerare toate veniturile familiei, anunta un comunicat al bancii.

Pentru creditele de nevoi personale nenominalizate (inclusiv de refinantare) cu garantie imobiliara Flexi Plus - doband practicata este de 5,9%/an, iar banca percepe un comision de procesare inclus in credit de 2% (DAE 6,32% - pentru un credit acordat pe 240 de luni). Pentru analiza documentatiei de credit si evaluarea imobilului banca nu percepe nici un alt comision. Suma maxima acordata nu este limitata decat de capacitatea de rambursare a solicitantului si de valoarea garantiei, pe o perioada de maxim 20 de ani. Pentru acest tip de credite nu se solicita avans, girant sau carte de munca.

Pentru plata lunara a ratelor aferente creditelor in franci elvetieni, clientii pot efectua schimbul valutar din RON, EUR sau USD in CHF la orice unitate bancara Raiffeisen Bank, la cursul de schimb al bancii din ziua respectiva. Acesta completare adusa ofertei de credite raspunde cerintelor pietei si confirma angajamentul bancii de gasi solutiile de creditare optime si cele mai eficiente pentru clientii sai, a spus Razvan Munteanu, vicepresedintele Diviziei Retail a Raiffeisen Bank.

Pentru creditele ipotecare in EUR dobanda ramane de 6,9%/an, cu un comision de administrare de 0,9% (perceput anual la sold), iar pentru Flexi Plus in aceeasi valuta, dobanda practicata este de 7,9%/an, cu comision de procesare de 2% inclus in credit. Raiffeisen Bank a inaugurat in Bucuresti primul centru din Romania destinat exclusiv acordarii creditelor imobiliare Raiffeisen Bank - Casa Ta. |n aceasta unitate, clientii beneficiaza de consultanta de specialitate pentru gasirea celor mai bune solutii de creditare in domeniul imobiliar.

In prezent, banca are peste 2 milioane de clienti de retail (dintre care peste 135.000 IMM-uri) si peste 4.700 corporatii mari si medii. Raiffeisen Bank detine o retea de 242 unitati, 800 de ATM-uri si peste 6.500 de POS-uri. Serviciile bancii pot fi accesate prin multiple canale alternative : folosind serviciile Raiffeisen Direct (phone banking), myBanking (mobile banking), Multicash (e-banking) si Raiffeisen Online (internet banking).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri