ING Bank lanseaza creditul de nevoi personale acordat pe loc si fara adeverinta de salariu, in contextul acordului cu ANAF, care va furniza toate informatiile legate de veniturile clientului.

In baza informatiilor de la ANAF, creditul de nevoi personale se poate obtine in doar cateva minute, atat de catre clientii existenti, cat si de catre clientii noi. Imprumutul maxim este de 90.000 de lei, pe o perioada de 5 ani.

"Pe langa incheierea acordului cu ANAF, ING Bank si-a adaptat procesele interne astfel incat astazi este prima banca ce poate acorda pe loc creditul de nevoi personale. In acesta noua formula, procesul de acordare a creditului dureaza, in medie, 15 minute iar clientul primeste imediat banii in cont", a declarat Stefan Radu, Director Produse si Strategie Retail Banking in cadrul ING Bank Romania.

Care sunt dobanzile pentru un credit de nevoie personale acordat pe loc

Banca precizeaza ca dobanda pentru acordarea creditului de nevoi personale este fixa, de 8,95%, la incasarea salariului intr-un cont ING Bank, sau 10,45%, dobanda standard pentru clientii care nu isi incaseaza salariul la ING. Pentru acordarea creditului, banca percepe doua comisioane: comisionul de analiza a dosarului de credit, perceput doar in cazul acordarii creditului (105 lei) si comisionul de administrare, care se plateste si el in momentul acordarii creditului (1% din valoarea sumei imprumutate).

In plus, clientii care doresc sa refinanteze un credit de nevoi personale pot beneficia, pana la 30 noiembrie 2015, de oferta cu zero comision de analiza si zero comision de administrare.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri