"Imi este evident ca problemele financiare din piata asigurarilor au pornit de la cele trei societati romanesti care au fost devalizate de-a lungul timpului si anume Astra Asigurari, Carpatica Asig si City Insurance. Sunt multi bani care au iesit din piata asigurarilor si nu se stie pe unde au ajuns", a declarat Misu Negritoiu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), intr-un interviu.

De asemenea, Misu Negritoiu a mai declarat ca "sedinta de la Comisia Economica a Camerei Deputatilor a fost destul de neobisnuita. De astfel, aceasta comisie nu m-a solicitat niciodata in cei doi ani si jumatate de mandat, in nici un fel. Era clar ca nu voiau raspunsuri la intrebari, ci doar sa ma execute. Probabil ar fi meritat, la un moment dat, sa parasesc discutiile din Comisie, dar pana la urma am stat din respect pentru toti parlamentarii".

Citeste si alte declaratii ale presedintelui ASF pe Wall-Street PRO.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri