Casa de brokeraj bucuresteana Vanguard a ocupat prima pozitie in topul intermediarilor activi pe piata instrumentelor derivate de la Sibiu cu 32,78% din numarul total de contracte incheiate in anul 2006, a comunicat joi Bursa Monetar Financiara si de Marfuri din Sibiu.

Numarul intermediarilor activi pe piata derivatelor a ajuns, la sfarsitul lui decembrie, la 41. De la inceputul anului, 15 case de brokeraj s-au alaturat celor 26 de societati de servicii de investitii financiare care erau prezente la Bursa Monetar Financiara si de Marfuri din Sibiu in luna ianuarie, potrivit NewsIn.

"Clientii societatilor de brokeraj cer produsele derivate datorita flexibilitatii acestora si, de aceea, numarul societatilor de intermediere care intra in piata la termen creste constat" a explicat presedintele BMFMS, Teodor Ancuta.

La finalul lui 2006, Vanguard a fost cea mai activa casa de brokeraj cu 1.339.571 contracte, urmata in top de intermediarul clujean Broker cu 1.008.571 contracte. Pe locul al treilea s-a clasat BT Securities cu 722.857 contracte. La Bursa din Sibiu au fost incheiate, in acest an, 4.268.710 de contracte.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri