Divizia romaneasca de leasing a Alpha Bank a incheiat anul trecut cu un profit brut de 2,37 milioane euro, similar cu profitul anului 2005, iar activele companiei au crescut anul trecut cu 31%, la 82,27 milioane euro, potrivit raportului financiar publicat de Alpha Bank AE.

Alpha Leasing IFN este membra a Alpha Bank Grup, cel mai mare grup bancar privat din Grecia, prezent in Romania, Bulgaria, Albania, Cipru, Serbia, Muntenegru, Marea Britanie si SUA. Alpha Leasing Romania IFN este membru fondator al Asociatiei de Leasing si Servicii Financiare NeBancare.

Grupul elen Alpha Bank AE controleaza 62,94% din comapnie, iar Alpha Bank Romania - 15%, Alpha Leasing AE - 16,36%, Alpha Finance Romania - 5,69% si Alpha Advisory Romania SRL - 0,0070%.

Compania Alpha Leasing a primit notificarea oficiala a Bancii Nationale a Romanie (BNR), care atesta inscrierea societatii de catre banca centrala, atat in Registrul General, cat si in Registrul Special al institutiilor financiare nebancare (IFN), a anuntat, pe 17 noiembrie 2006, compania.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri