Citibank Romania anunta extinderea gamei de facturi ce pot fi platite prin reteaua UniKasa, prin incheierea unui parteneriat cu Apa Nova Bucuresti - concesionarul serviciilor publice de apa si canalizare.
In urma incheierii acestui parteneriat, clientii Apa Nova Bucuresti isi vor putea plati facturile rapid si convenabil in oricare dintre cele 9 magazine Domo si 13 statii Agip din Capitala, in care se afla puncte UniKasa.

“Centrele de plata UniKasa create pentru achitarea cu numerar a facturilor sunt destinate tuturor consumatorilor finali, indiferent daca acestia sunt sau nu clienti Citibank. Dezvoltarea retelei de locatii UniKasa prin incheierea de parteneriate cu mari lanturi comerciale, completata cu extinderea gamei de facturi acceptate pentru incasare constituie coordonatele principale ale strategiei de promovare a conceptului de centru de plati”, declara Cristela Georgescu, director general adjunct, Citibank Romania.

UniKasa permite tuturor utilizatorilor plata facturilor Distrigaz Sud, CEZ (fosta Electrica Oltenia), Vodafone, Avon, Romtelecom, Electrica (Bucuresti si Ilfov) si Zapp intr-un mod simplu si rapid. Utilizarea sistemului UniKasa este gratuita. Serviciul este accesibil oricui, platitorul nu trebuie sa fie neaparat client Citibank.

Serviciul UniKasa ofera in prezent peste 30 de locatii in intreaga tara, centre amplasate in 20 de benzinarii Agip ( Bucuresti, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Pitesti si Targoviste) si 13 magazine Domo (Bucuresti, Bacau si Constanta), urmand ca serviciul sa fie extins in 40 de magazine Domo pana la finalul acestui an.

Serviciul UniKasa a fost lansat in toamna lui 2004, Romania fiind cea de-a doua tara, dupa Polonia, in care Citi a introdus acest sistem de plata a facturilor. UniKasa este a doua initiativa a Citi Romania ce implica dezvoltarea centrelor de plati in numerar. In 2000, Citi a lansat, in premiera pe piata romaneasca, primul sistem automat de plati in numerar - EasyPayments - o solutie integrata de plata a furnizorilor de servicii din domeniul utilitatilor publice, telefoniei, asigurarilor, televiziunii prin cablu, etc. Sistemul permite persoanelor fizice sa-si achite facturile curente oricand, 24 de ore in fiecare zi a saptamanii, la unul dintre automatele Citi.

Citi este prezent in Romania prin Citibank Romania S.A. incepand din anul 1996 si furnizeaza produse si servicii financiare companiilor nationale si internationale, companiilor mici si mijlocii, sectorului public, organizatiilor non-profit si persoanelor fizice. Citibank Romania detine in prezent 8 sucursale destinate in principal clientilor persoane juridice si 31 agentii CitiFinancial, prin care furnizeaza credite persoanelor fizice. CitiFinancial isi deserveste clientii si prin cei 500 de agenti de vanzari directe din 35 de centre situate in intreaga tara.

Citi este cea mai importanta companie internationala de servicii financiare, care detine 200 de milioane de conturi de clienti in peste 100 de tari din lume si furnizeaza persoanelor fizice, companiilor, guvernelor si institutiilor o gama larga de produse si servicii financiare, inclusiv credite si servicii bancare, activitati bancare si de investitii pentru companii, asigurari, garantii bancare si managementul investitiilor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri