Compania de leasing Immorent Aktiengesellschaft, parte a grupului financiar Erste Bank, a anuntat luni ca postul de director general al diviziei sale romanesti, Immorent Romania, a fost preluat de la 1 iunie de Bogdan Cernescu, care il inlocuieste pe Harald Trinkl.
Fostul director general Harald Trinkl urmeaza sa se ocupe de dezvoltarea activitatii de leasing la nivelul Europei Centrale si de Est in cadrul grupului austriac, a mai anuntat Immorent Aktiengesellschaft.

Noul director al Immorent Romania are responsabilitate operationala pentru serviciile de leasing imobiliar si de echipamente si urmareste dezvoltarea de proiecte imobiliare si cooperarea la nivel local cu Sparkassen Immobilien AG, divizia pentru administrarea investitiilor imobiliare ale grupului.

Bogdan Cernescu va conduce echipa romana a Immorent impreuna cu directorul general responsabil pentru operatiuni, raportare si contabilitate la nivel de grup, Anina Iordache. Directorul general al Immorent Romania are 31 de ani si este absolvent de studii economice, cu specializare in servicii bancare si piete de capital. Cernescu a fost director comercial al BRD Sogelease, filiala de leasing a BRD Groupe Societe Generale, unde a condus activitatile de vanzari si marketing ale companiei.

Immorent Aktiengesellschaft a mai numit in Comitetul Executiv pe Patrick Zehetmayr pentru a se ocupa de filialele “s leasing” ale Immorent in Europa de sud-est, cat si de diviziile Trezorerie, Administrarea Participatiunilor si Immorent Bank.

Din Comitetul Executiv al Immorent Aktiengesellschaft face parte Peter Tichatschek ca presedinte, respectiv Gertrud Meisel-Ortner, Gerald Antonitsch si Patrick Zehetmayr, ca membri in cadrul companiei.
Immorent Aktiengesellschaft este divizia de leasing a Erste Bank Group si Sparkassen, specializat¨£ in servicii imobiliare si de leasing, potrivit datelor publicate de companie.

Immorent Romania apartine grupului austriac Immorent Aktiengesellschaft, membru al grupului Erste Bank. Immorent activeaza in Romania din anul 2005. Compania ofera servicii complexe de leasing imobiliar si leasing de echipamente, dezvoltare de proiecte si administrare de fonduri.

Immorent Aktiengesellschaft este divizia grupului Erste Bank, specializata in servicii imobiliare si de leasing. De la infiintarea sa in anul 1970, Immorent a finalizat proiecte imobiliare pentru mai mult de o mie de spatii industriale, rezidentiale si administrative. Din 1997 pana in 2007, compania si-a extins operatiunile si pe pietele din Slovacia, Cehia, Ungaria, Croatia, Slovenia, Italia, Bulgaria, Romania, Serbia, Muntenegru si Ucraina. Immorent ofer¨£ servicii si pe segmentul de leasing transfrontalier pe pietele din Germania, Polonia si Elvetia.





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri