Clientii Bancii Comerciale Romane (BCR), detinatori de carduri emise de banca, vor putea achita facturile Distrigaz Sud direct la bancomat
Facturile Distrigaz Sud pentru clientii din judetele Ilfov, Arges, Brasov, Buzau, Calarasi, Ialomita, Dambovita, Dolj, Olt, Galati, Braila, Vrancea, Gorj, Prahova, Valcea si Bucuresti pot fi platite de la orice ATM din reteaua BCR fara comision.

Pentru a plati factura Distrigaz Sud prin bancomatele BCR, clientul posesor de card trebuie sa incheie cu banca o conventie de prestari servicii bancare.

Posesorul unui card poate plati, in baza aceleiasi conventii, si facturile pentru alte persoane, chiar daca locuiesc in alta localitate.

Mai mult, detinatorul de card autorizat poate face platile la orice bancomat BCR din oricare localitate, alta decat cea de resedinta.

BCR continua sa isi consolideze pozitia de lider pe piata cardurilor de debit si credit atingand nivelul de 2,3 milioane carduri active (o crestere anuala de aproximativ 14,64%).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri