Piraeus Bank Group Romania anunta numirea Ancai Petcu in functia de director general al Piraeus Leasing. Petcu il succede pe Michalis Lachanas care a preluat in Iulie 2007, functia de director general adjunct al Piraeus Bank Group Romania.
Conform noii pozitii, Anca Petcu este responsabila pentru crearea strategiei de afaceri si coordonarea activitatii Piraeus Leasing astfel incat compania sa atinga obiectivele stabilite.

Cu o experienta de aproape 7 ani in domeniul leasing-ului, Anca Petcu s-a alaturat echipei Piraeus Leasing Romania in anul 2004 si a ocupat functiile de director de marketing si vanzari si apoi director general adjunct. Printre responsabiltatile sale s-au numarat crearea strategiei de vanzari a companiei precum si extinderea ofertei de produse de leasing.

“Numirea in functia de director general al Piraeus Leasing Romania reprezinta o provocare majora tinand cont de faptul ca institutia se afla printre primii 10 jucatori ai acestui sector. Mi-am propus sa mentin ritmul alert de dezvoltare al Piraeus Leasing Romania si sa incurajez performanta institutiei, astfel incat de la an la an sa atragem clienti noi prin produse competitive si servicii de calitate. a declarat Anca Petcu.

Anca Petcu a absolvit Academia de Studii Economice Bucuresti si s-a specializat in finante – banci. Inainte de a se alatura echipei Piraeus Leasing Romania, Anca Petcu a detinut timp de peste 2 ani functia de Relationship Manager in cadrul UniCredit Leasing Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri