Garanti Bank Romania vrea sa-si tripleze valoarea activelor in 2008, la peste 600 milioane euro, de la 200 milioane euro, cat a afisat la sfarsitul lunii septembrie in acest an, a declarat directorul general al sucursalei, Berat Icinsel.
Sucursala din Romania a bancii turce Garanti a inregistrat la sfarsitul lunii septembrie un volum al creditelor de 165 milioane euro.

"Pana la sfarsitul anului 2007, vrem sa ajungem la 40 de unitati, de la aproape 20, cate avem in prezent, iar in 2008, vrem sa avem un total de 240 de bancomate (ATM), de la 20, in prezent. Ne-am propus sa crestem puternic in urmatorii cinci ani, astfel incat sa ajungem intre primele zece banci din Romania", a declarat directorul general al Garanti Bank Romania.

Icinsel a adaugat ca banca a inceput sa se dezvolte pe segmentul cardurilor si intreprinderilor mici si mijlocii (IMM) in Romania si vrea sa ajunga un jucator de top pe piata cu amanuntul.

"Din 2007, Garanti Bank a decis sa-si extinda gama de produse si servicii pentru persoane fizice si IMM-uri si sa-si dezvolte canalele alternative de distributie. In prezent, banca detine 17 agentii, dintre care 10 se afla in Bucuresti", a mai spus Berat Icinsel.

GarantiBank este sucursala din Romania a GarantiBank International N.V., cu sediul la Amsterdam. Aceasta este detinuta in totalitate de Garanti Turcia, a treia banca privata din Turcia, avand active de peste 36 miliarde dolari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri