EximBank si Alpha Bank Romania au incheiat un parteneriat prin care faciliteaza accesul companiilor romanesti la produsele de garantare si asigurare oferite de EximBank pentru sustinerea dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii (IMM).
Parteneriatul vine in completarea produselor de creditare din portofoliul Alpha Bank Romania.

Intreprinderile mici si mijlocii care doresc sa obtina finantari pot accesa produsele de garantare ale EximBank, printre care se numara: garantia de export pentru marfuri generale, garantia la creditele acordate pentru productia destinata exportului, garantia pentru IMM-uri si compensatia de dobanda.

"Garantiile acordate de Banca de Export – Import a Romaniei completeaza garantiile proprii ale IMM-urilor, sprijinindu-le sa acceseze finantarile necesare dezvoltarii afacerii. Institutia noastra poate garanta cu pana la 80% din valoarea unui credit acordat de Alpha Bank Romania unei companii", a spus presedintele si directorul executiv al EximBank, Carmen Radu.

Ea a precizat ca banca pe care o reprezinta vrea sa sustina mediul de afaceri romanesc printr-o oferta de produse adresata bancilor comerciale cu care a incheiat parteneriate, astfel incat costurile pe care le implica un credit in moneda nationala sa fie cat mai competitive si in avantajul companiilor.

"Alpha Bank Romania are o adevarata traditie in ceea ce priveste finantarea companiilor mici sau mijlocii, astfel ca punem mereu la dispozitia acestora produse si servicii care sa le ajute in dezvoltarea propriilor afaceri", a declarat presedintele executiv al Alpha bank Romania, Sergiu Oprescu.

Alpha Bank Romania face parte din Alpha Bank Group, acesta fiind reprezentat in Romania si de Alpha Finance, Alpha Advisory, Alpha Leasing IFN si Alpha Insurance Brokers.

Alpha Bank Romania ofera companiilor mici si mijlocii linii de credit pentru capital de lucru, utile in activitatea zilnica si la acoperirea necesarului de finantare decurs din cheltuieli curente sau sezoniere, procese de productie cu ciclu lung de fabricatie, decalaje intre incasari si plati.

Pentru companiile care doresc sa isi dezvolte afacerea, banca ofera credite pentru finantarea de proiecte si contracte specifice, precum si credite pe termen scurt pentru dezvoltarea activitatii de comert. Alpha Bank mai acorda si credite pentru investitii destinate achizitionarii de echipamente, cladiri, constructii de sedii, pentru proiecte imobiliare sau refinantarea altor proiecte de investitii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri