Intesa Sanpaolo Bank Romania, subsidiara locala a grupului financiar italian Intesa Sanpaolo, intentioneaza sa-si extinda reteaua cu 33 de unitati in acest an, urmand sa ajunga la 90 de unitati pana la sfarsitul acestui an, transmite NewsIn.
In prezent, banca si-a extins reteaua cu doua unitati in Bacau, care ridica la 57 numarul de sucursale si agentii pe care le detine in Romania. Cele doua unitati din Bacau ale Intesa Sanpaolo Bank se adreseaza atat populatiei, cat si firmelor mici si mijlocii (IMM) sau mari din oras si din regiune.

"Pana la finalul anului, toate unitatile bancii vor functiona sub noul nume si noua sigla Intesa Sanpaolo Bank", a declarat directorul de retea al bancii, Marco Lucini.

Intesa Sanpaolo Bank Romania si-a sporit anul trecut activele cu 63%, pana la 539,3 milioane euro (1,8 miliarde lei).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri