Piraeus Bank Romania a lansat inca doua tipuri de astfel de depozite, pe 6 si 12 luni, iar dobanzile oferite de banca populatiei ajung la 11% la economiile in lei si 5,25% la cele in euro.
Banca a lansat depozitul Star la inceputul lunii aprilie, avand initial o perioada de maturitate de 3 luni si o dobanda fixa de 10,5% pe an.

"Tinand cont de impactul produsului si de interesul consumatorilor pentru economisirea pe termen mai lung, am atasat depozitului Star doua noi scadente, la 6 si respectiv 12 luni", a spus directorul general responsabil de divizia de retail bancar si operatiuni al Piraeus Bank Romania, Catalin Parvu.

Astfel, la economiile in lei in depozitele Star pe 3 luni, dobanzile oferite de Piraeus sunt de 10,50% pe an, la cele pe 6 luni - de 10,75% pe an, iar la cele pe 12 luni - de 11% pe an.

La depozitele in euro,dobanzile anuale sunt de 5% la cele pe 3 luni, 5,10% la cele pe 6 luni si de 5,25% la economiile plasate pe 12 luni.

Banca nu percepe comisioane pentru constituirea depozitului si retragerea la scadenta a banilor, iar deschiderea unui cont curent se poate efectua fara alte costuri.

In plus, clientul poate opta pentru prelungirea automata a depozitului la scadenta si isi poate alege modalitatea de plata a dobanzii: capitalizare sau la scadenta.

Piraeus Bank Group, care controleaza Piraeus Bank Romania, are in prezent 744 de sucursale in Grecia, Albania, Romania, Bulgaria, Serbia, Egipt, New York, Londra si Ucraina.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri