IpoteciDirect, companie specializata in consilierea financiara a persoanelor fizice in vederea contractarii de credite garantate cu ipoteca, a deschis in Bucuresti cel de-al doilea centru ipotecar, la cinci luni de la lansarea pe piata a companiei, in urma unei investitii de 100.000 euro.
Noul Centru Ipotecar este situat pe Calea 13 Septembrie 102, intr-o zona cu trafic intens, in vecinatatea a numeroase sedii de banci. Valoarea creditelor ce urmeaza a fi intermediate in noul centru este estimata la aproximativ 2,5 milioane euro lunar. Investitia totala a IpoteciDirect, de la lansare, se ridica la valoarea de 350.000 euro in cele doua centre detinute pana in prezent.

Deschiderea noului Centru se inscrie in strategia de dezvoltarea a companiei, care prevede deschiderea a noua Centre Ipotecare in Bucuresti si in tara pana la finele lui 2009.

In contextul noului regulament BNR si al crizei financiare internationale, Vlad Ardeleanu, Director General al companiei, considera ca: ''Pana nu demult, piata bancara apartinea aplicantilor la credit. Odata cu aplicarea noului regulament, bancile au devenit mult mai selective in alegerea clientilor. Este nevoie, cu atat mai mult, de consultanta de specialiltate pentru mentinerea sanselor la finantare. Criza a accentuat nevoia de consultanta, pentru ca oamenii sunt dezorientati in ceea ce priveste situatia actuala.''

Dupa primele 5 luni de functionare a primului Centru, nivelul de cunostinte financiare ale solicitantilor este peste medie.

''Activitatea noastra fiind orientata spre creditele garantate cu ipoteca, cei care aplica pentru acest tip de credite constientizeaza importanta deciziei de investire si, alaturi de consultantii IpoteciDirect, gasesc solutiile optime de finantare, adaptate profilului si nevoilor lor. Avem deopotriva solicitanti care au apelat initial la banci si, nefiind nemultumiti de solutiile oferite, s-au orientat catre noi, si solicitanti care au apelat direct la serviciile noastre, economisind astfel timp si bani'', a declarat Roxana Andrei, Manager de Produs IpoteciDirect.

In Centrul Ipotecar 13 Septembrie isi desfasoara activitatea o echipa formata din opt consultanti IpoteciDirect, cu experienta in domeniul financiar-bancar, ce vin sa intregeasca echipa formata in total din 13 specialisti in credite ipotecare. Compania de consultanta IpoteciDirect asigura angajatilor traininguri de specialitate pe portofoliul de produse bancare, astfel incat clientii sa beneficieze de servicii cu un foarte ridicat grad de profesionalism si expertiza.

Pentru anul 2008, compania estimeaza realizarea unui volum de credite intermediate de 18 milioane euro.

Pe termen lung, IpoteciDirect tinteste ca, pana in 2012, sa obtina primul loc in piata consultantei pentru creditele garantate cu ipoteca, cu o cota de piata de 8% si cu o valoare a creditelor intermediate de 600 milioane euro. In acest sens, planurile de viitor ale companiei includ lansarea a 16 centre ipotecare pana in 2012, integrand o echipa de 100 de consultanti financiari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri