Banca Transilvania a lansat campania "Aniversare cu premii!" pentru clientii care aleg doua produse din oferta: un depozit + BT 24 (internet banking), respectiv un depozit + un card de debit, care se va desfasura in perioada 17 noiembrie 2008 – 31 ianuarie 2009, potrivit comunicatului transmis luni.
Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti dintre toti cei care opteaza pentru unul din aceste doua pachete in perioada promotiei, dar si dintre cei care deja au aceste produse si le mentine.

"Aniversare cu Premii" inseamna 500 euro zilnic, prin tragere la sorti si marele premiu: o masina de teren.
Banca Transilvania a fost infiintata in Cluj-Napoca, in 1993, la initiativa unui grup de oameni de afaceri locali. In prezent, se numara printre cele mai mari 5 banci din Romania, in functie de active si este cea mai mare institutie bancara cu capital majoritar romanesc.

BT se bucura de sustinerea BERD, care este actionar semnificativ, cu o detinere de 15% din capitalul social.

Banca are peste 1,4 milioane de clienti si are o reprezentare nationala, cu peste 500 de unitati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri