Libra Bank a lansat trei pachete de servicii bancare anti-criza, dedicate societatilor si cabinelor medicale, pe care le-a reunit intr-o "trusa bancara de prim-ajutor".
Primul pachet "Costuri reduse in timp de criza", vizeaza incasarea veniturilor de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) in cont curent deschis la Libra Bank, cu un card de economii Libra Medical Mix, la care banca plateste o dobanda de 13% (la minimum 500 lei pastrati), similar unui depozit, dar permite posesorului acces liber la bani, precum si un comision 0% de administrare a cardului pe o perioada de 6 luni.

Pachetul "Tratament special pentru economiile tale" cuprinde un card de economii Libra Medical Mix, la care banca plateste o dobanda de 13% (la minim 500 lei pastrati) sau un card Libra Medical Business, cu limite definite de titular pentru fiecare posesor, un credit Hipocrate de pana la 50.000 lei fara garantii reale, intre 50.000 si 120.000 lei, garantat cu gaj si peste 120.000 lei, cu garantie imobiliara. Banca ofera si un bonus de 1% in locul celui de +0,25% pentru medici, la dobanda pentru constituirea unui depozit Hipocrate de minimum 5.000 lei pe termen de cel putin trei luni.

Pachetul "Reteta anti-criza", prevede incasarea veniturilor de la CNAS in cont curent deschis la Libra Bank, constituirea unui depozit Hipocrate de minimum 50.000 lei pe termen de minim 3 luni, cu bonusul permanent pentru medici de +0,25% la dobanda standard, un card Libra Medical Business, cu limite definite de titular pentru fiecare posesor, precum si comision 0% la retragerea de numerar pe card Libra Medical Business de la orice bancomat din Romania.

Libra Bank a mai anuntat ca la operatiunile efectuate prin internet banking activ 24h/24, comisioanele sunt mai mici cu 25% decat in sucursale.

La inceputul lunii februarie, Libra Bank a lansat si un "pachet social" de servicii bancare anti-criza pentru populatie, care ofera posibilitatea de a sparge depozitul constituit inainte de scadenta in cazul intrarii in somaj sau acorda reducere de 10% pentru servicii medicale la unele cabinete agreate de banca.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri