Millennium Bank, subsidiara celui mai mare grup financiar privat din Portugalia, a inaugurat prima sa sucursala din Sibiu dedicata atat persoanelor fizice, cat si companiilor, se precizeaza in comunicatul bancii.
Banca mai detine doua centre de credit in Sibiu, destinate exclusiv persoanelor fizice, deschise la finalul anului 2008. In prezent, banca este prezenta in Bucuresti si in 16 judete ale tarii, prin 71 de unitati.

„Ne continuam planurile de extindere a retelei teritoriale in orasele cu peste 100.000 de locuitori. In prima parte a acestui an, banca va ajunge la o acoperire teritoriala aproape dubla fata de cea de la inceputul lui 2008”, a declarat Dan Sandu, director general adjunct al Millennium Bank Romania, prezent la evenimentul de la Sibiu.

„In 2009, ne vom concentra pe consolidarea retelei si a pozitiei noastre pe piata”, a adaugat Dan Sandu.
Millennium Bank urmeaza sa mai deschida, in prima parte a anului 2009, noi unitati in orasele Craiova, Piatra Neamt si Ramnicu Valcea. Reteaua bancii este formata din Centre de Credit – unitati dedicate exclusiv persoanelor fizice – si Centre Financiare – unitati dedicate atat persoanelor fizice, cat si companiilor.

Millennium Bank Romania si-a majorat recent capitalurile cu 285,42 milioane lei, infuzia fiind realizata de actionarul majoritar, Millennium bcp, iar capitalul social a crescut cu 62,6%, pana la 370,46 milioane lei.

Millennium Bank, subsidiara celui mai mare grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, si-a inceput activitatea pe piata romaneasca pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in opt orase din tara.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri