Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat un depozit pe 12 luni in lei, cu dobanda fixa de 14% pe an, valabil pana la 30 iunie 2009, fara comision de retragere la scadenta, a anuntat banca printr-un comunicat
"Noul depozit are doua avantaje: asigura o dobanda fixa, garantata pe toata perioada, iar daca totusi ai nevoie de bani si lichidezi depozitul inainte de termen, banca bonifica o dobanda de 8% pe an pentru lunile in care banii au stat in depozit", a declarat directorul executiv al Directiei Dezvoltare Afaceri si Produse Retail din cadrul BCR, Sorin Mititelu.

Pe langa acest tip de depozit, BCR continua sa ofere o dobanda de 13,75% pe an la depozitele la termen de doua luni in lei pentru persoane fizice.

De asemenea, banca plateste 6% pe an pentru depozitele la termen de sase luni, in euro, nou constituite de persoane fizice, pana la data de 30 iunie 2009, se mai arata in comunicatul bancii.

BCR, parte a grupului financiar austriac Erste, gestioneaza active de peste 17,1 miliarde de euro prin 649 de unitati retail (pentru populatie si microintreprinderi) si 50 de centre de afaceri corporate dedicate in special IMM-urilor si companiilor mari.

BCR emite 25 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalate peste 1.800 bancomate (ATM) si peste 15.000 aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri