MKB Romexterra Bank si-a majorat capitalul social cu 11,5%, respectiv cu 20,04 milioane lei, pana la 194,44 milione lei, printr-o emisiune de actiuni, arata o hotarare a consiliului de administratie al bancii.
Astfel, in cadrul emisiunii de actiuni incheiata luna trecuta "au fost subscrise si achitate la valoarea nominala de 2,8 lei/actiune un numar de 7.157.938 actiuni, cu o valoare nominala totala de 20.042.226,40 lei, capitalul social al bancii majorandu-se de la nivelul de 174.398.000 lei la nivelul de 194.440.226,40 lei", se mai arata in hotararea din 20 mai a CA al MKB Romexterra Bank.

MKB Romexterra Bank este controlata de MKB Bank ZRT din Ungaria, aceasta fiind, la randul sau, o subsidiara a BayernLB, a saptea banca din Germania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri