Alpha Leasing Romania a numit-o pe Camelia Mihalache in functia de director general, inlocuindu-l astfel pe Aris Gogos, potrivit informatiilor furnizate de companie.
Incepand cu luna iulie a anului in curs, Aris Gogos si-a incheiat mandatul de director general al Alpha Leasing Romania, dupa 11 de la infiintarea companiei, urmand a-si continua activitatea in cadrul grupului Alpha Bank Grecia, de pe o noua pozitie, se mentioneaza in comunicatul companiei.

Noul general manager al companiei de leasing din Romania, Camelia Mihalache (foto) a ocupat din anul 2005 functia de director general adjunct. "Conform noii pozitii, Mihalache este responsabila pentru coordonarea activitatii Alpha Leasing Romania, astfel incat compania sa atinga obiectivele stabilite, in conformitate cu strategia de afaceri Alpha Bank Grup in Romania", se detaliaza in comunicat.

Mihalache are o experienta de peste 11 ani in domeniul leasing-ului alaturandu-se echipei Alpha Leasing Romania din anul 1998 contribuind totodata la impunerea organizatiei drept o institutie financiara nebancara cu un rol decisiv in formarea si dezvoltarea industriei de leasing romanesti.

Camelia Mihalache a absolvit Universitatea Politehnica, a urmat cursurile Facultatii de Drept Nicolae Titulescu si detine o diploma de Excelenta in Management de la ASEBUSS - Scoala Postuniversitara de Afaceri Romano-Americana.

Fostul sau post de director general adjunct va fi ocupat de Marius-Adrian Rosu, ce a detinut anterior in cadrul Alpha Leasing Romania functiile de Ofiter de Credit Senior, manager al departamentului Credit & Portfoliu, manager Administrare Riscuri & Continuitatea Afacerii.

Marius Rosu are 32 de ani, a absolvit Academia de Studii Economice Bucuresti - Facultatea de Finante-Banci si are o experienta de 7 ani in cadrul companiei.

Alpha Leasing Romania IFN a fost infiintata la inceputul anului 1998 cu scopul de a oferi servicii de finantare prin leasing si este in prezent una dintre cele mai active societati de leasing cu un portofoliu de peste 2.000 de clienti.

Compania de leaisng este membra Alpha Bank Grup, cel mai mare grup bancar privat din Grecia, cu filiale in Romania, Bulgaria, Albania, Cipru, Serbia, F.Y.R.O.M, Ucraina si Marea Britanie.

Alpha Leasing Romania IFN este membru fondator al Asociatiei Societatilor Financiare – ALB Romania din anul 2004 si totodata prima companie de leasing inscrisa in Registrele Generale si Speciale al B.N.R. drept o institutie financiara nebancara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri