EFSE a mai acordat in Romania finantari catre Banca Transilvania, BT Leasing Transilvania, Agricover Credit, Garanti Leasing si Patria Credit.

Finantarea Alpha Bank de catre EFSE urmareste promovarea antreprenoriatului local prin consolidarea capacitatii bancii de a oferi finantare pe termen lung intreprinderilor mici si mijlocii, in moneda locala.

"Alpha Bank Romania recunoaste contributia majora a intreprinderilor mici si mijlocii la cresterea economica si crearea de locuri de munca in tara. Parteneriatul cu EFSE este in linie cu strategia bancii de a sustine dezvoltarea segmentului IMM prin produse de finantare pe termen lung, dar si cu strategia de diversificare a surselor de finantare", a declarat Periklis Voulgaris, vicepresedinte executiv al Alpha Bank Romania.

La randul sau, Christoph Tiskens, presedintele consiliului de administratie al EFSE, crede ca ,"atunci cand antreprenorii pot accesa finantari adaptate nevoilor lor de afaceri, intreaga economie beneficiaza".

Instant Factoring a finantat...
Citeste si: Ce planuri are Instant Factoring pentru 2019

Astfel, succesul intreprinderilor locale ajuta la asigurarea de locuri de munca, genereaza venituri, stimuleaza cresterea economica si deschide noi oportunitati de investitii.