Intesa Sanpaolo Bank, parte a grupului Intesa Sanpaolo, a lansat un depozit cu dubla garantare a economiilor, indiferent de suma plasata. Depozitul Intesa Sanpaolo Uno este parte a unui proiect global de sustinere si încurajare a economisirii fiind lansat simultan in toate tarile in care grupul este prezent.
Intesa Sanpaolo Uno este un depozit la termen cu scadenta la 12 luni (1 octombrie 2010), ce va putea fi contractat doar in luna septembrie a acestui an. Prin acest depozit economiile beneficiaza de o dubla garantare, atat prin Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar in limita a 50.000 de euro pe de o parte si integral, direct de catre grup, indiferent de suma depusa.

"Intesa Sanpaolo este in prezent unul dintre cele mai solide grupuri financiare din lume, cu un grad de lichiditate ridicat, iar volumul economiilor incredintate de clientii nostri in valoare de 1.000 miliarde euro este mai mare decat al creditelor acordate", a declarat Riccardo Parasporo, Chief Business Officer (CBO) in cadrul Intesa Sanpaolo Bank.

Noul depozit beneficiaza de o dobanda anuala fixa de 9% pentru lei, respectiv 4% pentru euro. Suma minima care poate fi economisita este de 1.000 lei, respectiv 1.000 de euro, iar acest tip de depozit poate fi constituit doar din sume nou depuse si care nu provin din lichidari ale altor conturilor existente, deschise la Intesa Sanpaolo Bank.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri