Emporiki Bank Romania, filiala locala a Emporiki Bank Grecia, membra a grupului francez Credit Agricole, lanseaza noi produse de creditare pentru persoanele fizice, principala caracteristica a acestora fiind ca ofera clientului posibilitateade a opta pentru o perioada de gratie de maxim 12 luni, in care acesta nu plateste principalul.
In plus, noul credit de nevoi personale fara ipoteca acopera pierderea involuntara a locului de munca, decesul si incapacitatea temporara de munca, prin asigurarea pe care o are atasata produsului, iar valoarea maxima a imprumutului acordat este de 50.000 euro (sau echivalent lei ori dolari).

Creditul fara ipoteca se acorda pe o perioada de pana la 120 de luni (10 ani), iar in calitate de codebitor se accepta sotul sau sotia, parintii, copiii sau partenerii. De asemenea, se poate acorda o perioada de gratie de maxim 6 luni, in care clientul nu plateste principalul.

Creditul de nevoi personale cu ipoteca are ca avantaje principale perioada maxima de creditare de 40 ani si valoarea maxima a imprumutului de 500.000 euro (sau echivalent in lei ori dolari). Emporiki Bank finanteaza pana la 80% din valoarea evaluata a proprietatii si nu percepe comision lunar de administrare si comision de analiza a dosarului. In acest caz, perioada de gratie este de pana la 12 luni, timp in care clientul nu plateste principalul.

“Imbunatatirea produselor de creditare existente demonstreaza intentia noastra de a sprijini situatia economica actuala si de a ne ajuta clientii, fiind cat mai flexibili atat prin conditiile de acordare, cat si prin riscurile pe care le acoperim prin asigurarile oferite. Prin aceste produse dorim sa dovedim inca o data ca suntem prezenti in Romania pe termen lung si sa demonstram suportul nostru de a fi alaturi de clientii nostri in aceasta perioada dificila. ”, declara Gerasimos Tsiaparas, general manager al Emporiki Bank Romania.

Un alt produs relansat de catre banca este creditul ipotecar, cu o perioada de creditare de pana la 40 de ani si o valoare a imprumutului de pana la 1 milion de euro. Clientul poate opta pentru o perioada de gratie de maxim 12 luni la principal, nu plateste comision lunar de administrare si comision de analiza, iar banca finanteaza pana la 80% din minimul dintre valoarea evaluata si valoarea de cumparare a imobilului.

Gradul de indatorare acceptat de Emporiki pentru oricare dintre produsele de creditrare ajunge pana la 69%, iar banca accepta ca o gama larga de venituri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri