Intesa Sanpaolo Bank ofera elevilor de liceu din Romania posibilitatea de a obtine o bursa de studiu in Italia in valoare de 12.000 de euro, potrivit unui comunicat al institutiei de credit.
Intesa Sanpaolo Bank, impreuna cu Grupul Intesa Sanpaolo, continua sustinerea educatiei in randul tinerilor din Romania prin programul de burse de studiu in Italia in valoare de 12.000 euro.

Ajunsa la cea de-a 3-a editie pe plan local, Bursa Intercultura se adreseaza tuturor elevilor de liceu din Romania, nascuti intre 01.01.1993 - 31.06.1995, oferindu-le posibilitatea de a castiga un program de studii pentru 1 an scolar (clasa a 10-a sau a 11-a), in Italia.

Bursa Intercultura acopera toate cheltuielile necesare, inclusiv transportul si cazarea si ofera castigatorilor sansa de a petrece un an intr-o familie italiana. Practic castigatorii acestei burse vor fi complet intregrati in mediul familial si scolar din Italia si vor putea invata limba si obiceiurile acestei tari, largindu-si astfel experienta, orizontul cultural si educational.

Candidatii interesati de Bursa Intercultura trebuie sa completeze si sa trimita aplicatiile pana in 14.02.2009.

„Intesa Sanpaolo Bank a investit circa 100.000 euro in programul de Burse Intercultura si ne dorim sa continuam si sa extindem an de an acest proiect. De altfel tot in zona de implicare sociala banca noastra a initiat in premiera anul trecut in parteneriat cu AC Milan programul gratuit Milan Junior Camp de care au beneficiat circa 200 de copii cu varste intre 7 si 14 ani”, a declarat Nicola Calabro (foto), directorul general al Intesa Sanpaolo Bank.

Selectia candidatilor pentru Bursa Intercultura se va face in mod obiectiv, in Italia, direct de catre Fundatia Intercultura/AFS, co-organizatoare a acestui program. Procesul de selectie consta in mai multe etape si va fi finalizat pana la sfarsitului lunii martie a anului in curs.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri