Libra Bank a introdus in portofoliul sau un nou card de credit in lei - Libra Jolie - acesta fiind un produs bancar dedicat in exclusivitate femeilor.
Posesoarele cardului Libra Jolie beneficiaza de reduceri speciale cuprinse intre 3% si 25% in peste 150 de locatii partenere (clinici medicale si stomatologice, centre de sanatate si infrumusetare, sali de fitness, magazine de haine pentru femei si copii, accesorii si lifestyle).

Pe de alta parte, posesoarele cardului de credit Libra Jolie platesc o dobanda formata din indicele ROBOR plus o marja de 8%, limita de creditare este de 6 salarii lunare nete, iar perioada de gratie este de 56 de zile, pentru platile efectuate la comercianti.

„Prin specificul sau, cardul Libra Jolie celebreaza feminitatea in toate formele sale, adresand aspiratiile de baza ale femeii contemporane, strans legate de mentinerea sanatatii si a frumusetii si de cultivarea unui stil de viata armonios. De asemenea, cardul Libra Jolie este un produs creat in urma parteneriatului de succes pe care Libra Bank il are cu sistemul medical din Romania si speram ca acest card va constitui un imbold pentru utilizatoarele sale de a se preocupa de sanatatea lor cu aceeasi deschidere cu care merg la cumparaturi”, a declarat Alina Papa, directorul diviziei de Marketing si Comunicare din cadrul Libra Bank.

Cardul Libra Jolie este disponibil si in varianta card de debit, in acest caz clientele fiind scutite de comision de administrare pentru intreaga sa perioada de valabilitate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri