Raiffeisen Bank lanseaza o promotie pentru credite de consum cu dobanda 0%, in primele trei luni ale perioadei de creditare.

Astfel, clientii bancii pot beneficia in intervalul 3 noiembrie 2005 - 31 ianuarie 2006 de credite de consum, platind in primele trei luni rate mai mici.

Campania promotionala este valabila, in perioada mentionata, in toate magazinele partenerilor Raiffeisen Bank, precum si pentru toate creditele de consum acordate de banca.

"In perioada sarbatorilor de iarna, cheltuielile cresc rapid si o data cu ele nevoile de finantare. Prin oferta actuala, Raiffeisen Bank da posibilitatea clientilor sai sa beneficieze de un calendar de plati mai comod, adaptat cheltuielilor mari din aceasta perioada" a spus Razvan Munteanu, vicepresedintele Diviziei Retail Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank este o banca universala care ofera o gama completa de servicii si produse pentru persoane fizice, IMM-uri si companii mari. In prezent, banca are aproape 2 milioane de clienti de retail (dintre care peste 110.000 IMM-uri) si peste 3.800 corporatii mari si medii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri