Banca Transilvania (BT) a redus cu 0,25% dobanzile aferente depozitelor in lei, inclusiv cele ale contului de economii, si mizeaza pe credite de consum in lei cu o dobanda de 14,5% pe an.
In cadrul depozitelor la termen in lei pentru persoane fizice si juridice, noile dobanzi ale Bancii Transilvania variaza intre 7,75% si 8%, in functie de perioada de maturitate.

De asemenea, dobanzile la conturile de economii in lei pentru persoane fizice au fost taiate cu 0,25% pe an, pana la 7,75% pe an pentru sumele intre 10.000 si 100.000 de lei si 8,25% pentru sumele de peste 500.000 de lei.

Dobanda a fost redusa cu 0,75%, pana la 7,75% pe an, In cazul depozitului pe 210 zile.

De asemenea, banca a dat startul campaniei pentru creditul Practic BT, cu o dobanda de 14,5%, campanie care se va desfasura pana in 15 iunie .

Astfel, clientii persoane fizice pot beneficia de un credit de pana la 50.000 lei, pe o perioada de maxim 10 ani.

In plus, daca utilizeaza cel putin jumatate din banii imprumutati, pentru plata cu un card de debit de la BT, pana la data de 30 iunie, banca plateste rata aferenta lunii august.

Pentru un credit in valoare de 20.000 de lei, cu girant, contractat pe 10 ani, cu comision platit la acordare, rata lunara este de 316,6 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 16,42%.

BT are un capital majoritar romanesc, iar Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), care detine 15% din capitalul social, este actionar semnificativ. BT are peste 500 de unitati, activitatea sa fiind organizata pe patru linii principale de afaceri - persoane fizice, IMM, companii mari, respectiv Divizia pentru Medici.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri